Diensten

Asbestadvies en projectbegeleiding

Door het huidige milieubeleid en de strenge normeringen is het zeer belangrijk om op de juiste wijze met asbest om te gaan. Zorgvuldigheid staat voorop.

Sloopadvies

Milieu- en afvalregelingen zijn daarbij niet over het hoofd te zien. Bij sloopwerkzaamheden kan immers milieubelastend materiaal vrijkomen, dat niet alleen geregistreerd maar ook correct en gescheiden afgevoerd moet worden.

Asbest in bodem

Demolis is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in onderzoeken en begeleiden van projecten op gebied van asbest in de bodem. Dit specialisme van Demolis is uniek.

Calamiteiten management

Demolis wordt bij calamiteiten ingeschakeld als onafhankelijk en extern Adviseur en/of Directievoerder. De projecten worden op een professionele manier begeleid, waarbij communicatie naar de verschillende partijen van het grootste belang is.

Cursussen

Demolis geeft al jarenlang cursussen (sinds 2001). De cursusopzet verschilt per keer en voldoet per cursus aan de dan geldende regelgeving.

Demolitek

Demolis heeft een beheerssysteem ontwikkeld voor het beheren van de asbesthoudende bronnen in objecten en panden. Een unieke tag, te weten de AI-tag® wordt aangebracht ter plaatse van de asbestbron.

Asbestinventarisatie

Voor alle soorten asbestinventarisaties kunt u bij Demolis terecht. Asbestinventarisatie is een vak apart, maar hiervoor is de ervaring en kennis in huis.