Beheerssysteem asbesthoudende bronnen

Asbest beheer

Beheerssysteem asbesthoudende bronnen

Demolis heeft een beheerssysteem ontwikkeld voor het beheren van de asbesthoudende bronnen in objecten en panden. Een unieke tag, te weten de AI-tag® wordt aangebracht ter plaatse van de asbestbron. Hierdoor heeft u op locatie altijd de benodigde informatie beschikbaar via het door onszelf ontwikkelde online systeem.

U kunt als eigenaar/ opdrachtgever zelf het systeem bijhouden. Door uploaden van vrijgavecertificaten en invoeren van saneringsinformatie verandert de status automatisch in ‘gesaneerd’. Uw gegevens zijn zo altijd up-to-date.

Meer weten over Demolitek?
Voor nadere toelichting verzoeken wij u contact op te nemen via info@demolitek.nl of te bellen met 0592-613672.

Demolitek principe-omschrijving

Door middel van een zogeheten QR-tag (verwijzing naar een url/ broncode) broninformatie beschikbaar stellen van geïnventariseerde asbestbronnen bij industriële installaties, utiliteitsbouw, woningbouw of overige objecten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd onder de merk/ bedrijfsnaam Demolitek. De QR-code zoals die worden gebruikt worden door ons betiteld als AI-tag® (Asbest Inventarisatie-tag voor asbestonderzoek of Algemene Informatie-tag voor overige toepassingen).

Voorbeeld AI-tag®
Tijdens of na het uitvoeren van een asbestinventarisatie wordt op een onderzochte bron een duurzame etiket of industriële label aangebracht met hierop een AI-tag® (QR-code).

Lees meer over de Demolitek principe-omschrijving