Beheerssysteem asbesthoudende bronnen

Demolis heeft een beheerssysteem ontwikkeld voor het beheren van de asbesthoudende bronnen in objecten en panden. Een unieke tag, te weten de AI-tag® wordt aangebracht ter plaatse van de asbestbron. Hierdoor heeft u op locatie altijd de benodigde informatie beschikbaar via het door onszelf ontwikkelde online systeem.

U kunt als eigenaar/ opdrachtgever zelf het systeem bijhouden. Door uploaden van vrijgavecertificaten en invoeren van saneringsinformatie verandert de status automatisch in ‘gesaneerd’. Uw gegevens zijn zo altijd up-to-date.

Meer weten over Demolitek?
Voor nadere toelichting verzoeken wij u contact op te nemen via info@demolitek.nl of te bellen met 0592-613672.

Demolitek principe-omschrijving

Door middel van een zogeheten QR-tag (verwijzing naar een url/ broncode) broninformatie beschikbaar stellen van geïnventariseerde asbestbronnen bij industriële installaties, utiliteitsbouw, woningbouw of overige objecten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd onder de merk/ bedrijfsnaam Demolitek. De QR-code zoals die worden gebruikt worden door ons betiteld als AI-tag® (Asbest Inventarisatie-tag voor asbestonderzoek of Algemene Informatie-tag voor overige toepassingen).

Voorbeeld AI-tag®
Tijdens of na het uitvoeren van een asbestinventarisatie wordt op een onderzochte bron een duurzame etiket of industriële label aangebracht met hierop een AI-tag® (QR-code).

Lees meer over de Demolitek principe-omschrijving