Demolis - een onafhankelijk adviesbureau.

Over Demolis

Onafhankelijke specialist levert hoogwaardig advies


Demolis is een onafhankelijk adviesbureau die werkt vanuit Drenthe en staat garant voor een gedegen oplossing van uw milieuvraagstuk. Demolis is adviesbureau werkzaam binnen de disciplines: Asbest, Sloop, Bodem, Projectbegeleiding en Cursussen.

De oprichter Erik van den Berg is sinds 1998 actief als zelfstandig ondernemer en heeft in 2001 Demolis opgericht. Jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit. Erik van den Berg is een betrokken ondernemer die in staat is om voor de muziek uit te lopen en bekend is om zijn creatieve en innovatieve aanpak.

De juiste kennis

Demolis beschikt over de juiste kennis en ervaring om, volgens de geldende wet- en regelgeving, specifieke milieuvraagstukken aan te pakken of u hierbij te begeleiden.

Actueel advies

Demolis is als geen ander in staat om nieuw beleid te vertalen naar de praktijk en andersom. Zo weet u zeker dat u altijd conform de meest actuele gegevens en werkwijze wordt geadviseerd.

Werkgebied

Demolis heeft zijn basis in Norg (Drenthe) en is werkzaam in de gehele Benelux. Of het nu om een second opinion, projectbegeleiding of het van A tot Z verzorgen van oplossingen gaat, u kunt bij ons terecht.

Werkzaam in Nederland en Belgie


Demolis heeft zijn basis in Norg (Drenthe) en heeft de afgelopen jaren projecten uitgevoerd in de gehele Benelux.

Demolis staat ook open voor het uitvoeren van Projecten in het buitenland.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Contact opnemen