Meer dan 15 jaar gespecialiseerd

Demolis is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in onderzoeken en begeleiden van projecten op gebied van asbest in de bodem. Dit specialisme van Demolis is uniek. De onderzoeksprotocollen NEN5707 en NEN5897 zijn door ons jarenlang in de praktijk toegepast en we zijn betrokken geweest als adviseur bij de aanpassingen in de versie van 2015.

Er kunnen grote risico’s en consequenties verbonden zijn aan het voorkomen van asbest in de bodem. Demolis is uw specialist asbest in bodem en verzorgt hierbij de projectbegeleiding en gaat zo nodig zelf mee het veld in om de onderzoeken uit te voeren.

Asbest in bodem - Demolis kan u helpen bij:

  • Toezicht en directievoering
  • Uitvoeren van een second opinion op gebied van asbest in de bodem
  • Interpretatie van en toetsing aan de onderzoeksnormen NEN5707, NEN5897 en NEN5727
  • Advies- en projectmanagement bij bodemsanering
  • Begeleiden en uitvoeren van onderzoek naar asbest in de bodem

Ervaring bij grootschalige projecten

Demolis heeft veel ervaring op het gebied van asbest- en sloopadvies bij grootschalige projecten. Demolis is steeds op zoek naar de juiste vertaling van de theorie naar de praktijk. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het nemen van complexe beslissingen door ze te voorzien van de meest recente informatie en wet- en regelgeving. Zoek u een specialist asbest in bodem, dan bent u bij ons aan het goed adres.